Gå til indhold
WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER VARER HELE SOMMEREN! TELEFONERNE HOLDER FERIELUKKET UGE 29 & 30
WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER VARER HELE SOMMEREN! TELEFONERNE HOLDER FERIELUKKET UGE 29 & 30

OM OS

BodyMindCompany er Danmarks førende forhandler af massagebrikse og tilbehør til professionelle behandlere. Vi forhandler de førende mærker og har nøje udvalgt alle varerne i vores sortiment, så de lever op til vores krav om kvalitet og bæredygtighed.

Lidt historie

BodyMindCompany ApS blev oprindelig grundlagt i 1999 af Camilla og Claus Juel Madsen som en butik og webshop med udstyr og redskaber til yoga og meditation. Det viste sig hurtigt efter vores opstart, at mange af vores kunder også var behandlere og efterspurgte massagebrikse til rimelige priser.

Da vi selv havde en baggrund indenfor kropsbehandling og havde stor glæde af vores egen Earthlite massagebriks, besluttede vi derfor også at udbyde massagebrikse - og havde i år 2000 den store glæde at introducere de verdenskendte Earthlite massagebrikse i Skandinavien.

Vi mærkede straks et stort behov på det Skandinaviske marked for både transportable og stationære kvalitetsbrikse og tilbehør. Den stadige vækst på dette marked gjorde, at vi i 2004 besluttede os for udelukkende at koncentrere os om salg af massagebrikse, -stole samt tilbehør til behandlere, klinikker og spa & wellness centre.

Kvalitet og service

Vi er taknemmelige for og stolte af, at vi i dag har en stor og trofast kundekreds blandt både behandlere, klinikker og spa & wellness centre, som har fulgt os gennem mange år.

Vi håber og tror på, at vores konstante fokus på kvalitetsprodukter og stræben efter altid at levere en god og personlig service, har været med til at gøre os til én af de førende leverandører på markedet i dag - og fortsat vil gøre det.

Vi håber, du har glæde af at besøge vores hjemmeside og modtager altid gerne ris og ros, hvis der er noget du syntes er godt - eller noget vi kunne gøre bedre.

Med venlig hilsen
BodyMindCompany

Camilla Juel Madsen