Gå til indhold

RETURNERING & REFUNDERING

Hvis du har fortrudt et køb eller varen ikke lever op til dine forventninger, yder vi 30 dages fuld returret på alle produkter regnet fra den dato du modtager varen.

Returretten gælder også selvom du har haft åbnet emballagen - dog ikke olier og cremer, der skal returneres i uåbnet emballage.

For at kunne udnytte returretten skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som den blev leveret i. Du kan fortryde dit køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at sende den tilbage eller returnere den på nedenstående adresse.

Forsendelse af fejlkøb eller reklamation - trin for trin

For at få den hurtigst mulige behandling og undgå eventuelle misforståelser, bedes du kontakter os pr. mail, telefon eller personligt fremmøde inden returneringen. Husk at oplyse navn eller fakturanummer.

Pak returvaren i den originale emballage, så vidt muligt, og husk alt tilbehøret. Pakken skal sendes til:

BODYMINDCOMPANY APS
Danstrupvej 27G
3480 Fredensborg

Når vi modtager pakken, og har konstaterer at varen er returneret i væsentlig samme stand og mængde, sender vi dine penge for varen retur indenfor 3-5 arbejdsdage.

Ved udnyttelse af retur- eller fortrydelsesretten tilbagebetales hele købesummen ekskl. leveringsomkostninger. Eventuelle omkostninger i forbindelse med returneringen godtgøres heller ikke.